Barpaavi Gruttargh, katolisen kirkon päämies ja maanpäällinen Jumala, katsoi tyytyväisenä savuavaa ruumiskasaa. Oppisivathan, irstaat pelmeneitä nakertavat ortodoksit, vihdoinkin tavoille! Gruttargh silitteli ryhmysauvaansa ja mietti seuraavaa operaatiota. Sitten hän muisti, että paavina hän ei hyväksyisi kondomeita. "Gargh ja amen", karjaisi hän ja pinkaisi yli aron kohti lähintä kylää.

Uinuva pikkukaupunki koki jo aamusta kauhun hetket, kun barpaavi nelisti kylän halki, siniseksi maalattuna ja hiippalakki päässä. Huitoen sauvallaan tuo ilmestys karjui latinansekaisia solvauksia ja ryntäsi lähimmälle kioskille. Omistaja oli kalmankalpea kun turkiksiin puettu, lihaksikas pitkätukkainen jättiläinen rymysi sisään ja käveli suoraan hänen eteensä.
"Myytkö sinä, jumalaton sian erite, kondomeja, joista en Jumalan nimissä tykkää? Usotsie?", karjui barpaavi Gruttargh syljen pärskyessä ja silmien muljahdellessa päässä. Myyjäraasu nieleskeli ja osoitti sanaakaan sanomatta takanaan olevaa hyllyä, jossa Sultanin, Magicit ja Näkit olivat sulassa sovussa.

"BWAAARGH", karjaisi Barpaavi ja iski ryhmysauvallaan myyjän aivot pellolle. "Perkele ja aamen, ja kosto elää seitsemänteen polveen!" Hän nappasi tiskiltä sytkärin, näpisteli sitä hetken, heitti sen sitten pois ja asettautui lootusasentoon lattialle. Hetken mielijohteesta hän myös kaatoi pari hyllyllistä. Sen jälkeen hän kaivoi vyöltään tulukset ja aikansa ähellettyään sai vihdoinkin reippaan nuotion syttymään. Tuli levisi nopeasti ja Barpaavi juoksi ulos. "Hahaa! Kerettiläiset koirat, katsokaa kylänne paloa!", karjui hän nähdessään lieskojen leviävän hallitsemattomasti kylän halki. Sitten Barpaavi suoristi hattuaan, heilautti valtaisaa miekkaansa ja käveli pois. Vielä oli paljon tehtävää jotta Paavin sana olisi laki näillä tietymättömillä taipaleilla!