Mä en oo luottanu delfiineihin koskaan.

Delfiinit on paskoja elukoita. Tää on yleisesti tiedetty tosiasia. Delfiinit eivät ole mitään merten jaloja suojelijoita ja pehmoisia suloisia höttöntöttöjä, delfiinit on oikeasti täysiä kusipäitä. Delfiineillä on tapana jahdata isoissa laumoissa pyöriäisiä, napostella niiltä pois silmät ja ikenet ja jättää pyöriäiset kitumaan. Minkälainen sadistinen persmaakarieläinlaji oikein tekee tollaista? Toinen delfiinien harrastus on joukkoraiskaus, jota miespuoliset delfiinit toteuttavat naispuolisia delfiinejä kohtaan usein ja suurella pieteetillä. Täysin turha eläinlaji kaikin puolin ovat delfiinit.

Lisäksi delfiinit ovat erittäin epäilyttäviä. Kelatkaa nyt - ne on selvästi kaloja, ne näyttää kaloilta, ne ui niinkuin kalat, mutta sit ne on nisäkkäitä. Niinku vattöfak? Ei mikään normaali eläinlaji tälleen käyttäydy. Tylsän näköisiäkin ovat delfiinit. Jotkut sanoo että delfiinit on kauniita mutta nehän on sellasia harmaita mötkäleitä ja haisevat vielä pahallekin. Tyhmiäkin ovat. Näyttäkää mulle ykskin delfiini joka suoriutus edes peruskoulun oppimäärästä, ykskin. Ja peruskoulun oppimäärää ei tosiaan suoriteta hyppimällä jostain motherfuckin' renkaista TIEDOKSI VAAN TEILLE DELFIINIT.

Mutta pahinta delfiineissä on se miten paljon suorasukaista delfiinipropagandaa harrastetaan maailmalla. Koko ajan mihin menetkin niin joku selittää että delfiinit on merten viisaita vartijoita ja delfiinit on kivoja ja söpöjä ja älykkäitä ja ties mitä paskaa. Delfiinejä suitsutetaan joka tuutista enemmän kuin mitään muuta. Edes kissanpennut, pikkuvauvat ja tiibetiläiset yhteensä eivät omaa samaa positiivista imagoa kuin delfiinit. Musta tää on tosi tosi epäilyttävää. Jos jostain asiasta kerrotaan vain positiivista niin pakkohan siinä on olla koira haudattuna, ja syvällä. Joka kerta kun puhutaan että äääääää on se niin hirveetä kun delfiinit kuolee tonnikalaverkoissa se on bullshittii, se on niin bullshittii. Delfiinit uhkaavat vapauttamme ja vaurauttamme.

Mä paljastan delfiinien metkut. Mä järjestän delfiinien vastaisen mielenosoituksen. Mä kerään yhteen kaikki Tampereen delfiinienvihaajat ja me mennään Särkänniemeen delfinaarioon ja sit me osoitetaan mieltä, meillä on kylttejä joissa lukee "HAISTAKAA VITTU DELFIINIT, ME TIEDETÄÄN MITÄ TE YRITÄTTE, ME EI TYKÄTÄ TEISTÄ DELFIINIT, MENKÄÄ KOTIIN DELFIINIT:"

Saatanan harmaat dorkat.