Niinkuin kaikki tietävät, olen jumalaapelkäävä mies, helluntailaissaarnaaja, kuuden lapsen isä, syntisiä ajatuksia en ole ajatellut koskaan paitsi silloin kun ajattelen pakanain käristyvän helvetin tulessa ja itseni kuuntelemassa tuskanhuutojaan taivaan iloissa ja karkeloissa, etenkin naapurin Makkosen. Samalla olen kuitenkin lääkärismies, koulutettu mies, kaiken tiedän biologiasta ja luonnon toiminnasta. Mutta tämähän vain vahvistaa vakaumustani, nähdä kuinka Luoja on tämän maailman suunnitellut, ja siksi vihaankin niin kovasti aborttia.

Abortti! Tuo ihmiskunnan häpeätahra! Mikään ei olisi minulle mieluisampaa kuin nähdä tämä holokausti kokonaan kiellettynä. Viattomain lasten kärsimys on sekularistisen humanismin kulmakivi! Lasten kalloille on maailmamme rakennettu! On selvääkin selvempää että tämän verityön suorittanut lääkäri ja lapsensa tappanut äiti ansaitsevat tulla murhasta tuomituiksi, ja jokainen tuon naisen avustaja murhan avustuksesta. Näin sanovat järki, usko ja Jumalan laki!

Näin olen siis ajatellut jo pitkään. Kuitenkin viime aikoina olen ruvennut miettimään asiaa vielä tarkemmin. Abortin kauhut tunkevat uniini ja pyörivät mielessäni työtä tehdessäni. Olen tutkinut asiaa, rukoillut vastausta ja keskustellut elämänpuolustajien kanssa Internetin areenoilla, ja johtopäätökseni on se, että pro-life-liike ei ole ottanut tarpeeksi kantaa abortin perimmäisiin syihin. Jotkut pitävät syynä köyhyyttä, jotkut taas ateismia, jotkut juutalaisia, mutta kun katsomme loogisesti kaikki abortteja, on niille yksi yhteinen tekijä - raskaus.

Raskaus on murha! Jokainen nainen, joka on joskus abortin tehnyt, on ennen abortin tekoa ollut raskaana. Selvästi voidaan siis päätellä että raskaus on ajanut heidät tähän syntiseen tekoon! Joku voi kysyä, pitäisikö syyllistää sitten niitäkin naisia jotka raskautensa päätepisteeseen asti vievät, mutta tämäkin osoittaa liian vähäistä ajattelua. Kuinka moni raskaus päättyykään keskenmenoon? Yksi kuudesta! Jokainen nainen, joka päättää hankkiutua raskaaksi, pakottaa ihmistaimen pelaamaan venäläistä rulettia. Ja se on väärin! Pitäisimmekö viattomana ihmistä joka huijaa toisen ihmisen tiikerihäkkiin vaikka tiikeri ei tuota toista söisikään? Emme siis voi pitää viattomana naistakaan, joka ottaa kohtuunsa kannettavaksi uuden elämän tietoisena siitä, minkälainen myrkkyluola tuo kammio onkaan, millaisia vaaroja täynnä.

On siis selvääkin selvempää, että paitsi jokainen abortin tehnyt pitää tuomita murhasta, samoin myös jokainen raskaaksi hankkiutuvat tulee tuomita murhan yrityksestä. Uusi poliisipartio on perustettava valvomaan ettei kukaan yritä myöskään hankkiutua raskaaksi missään tilanteessa. Tämä on sopusuunnassa uskonoppien kanssa - eikö jo Paavalikin pitänyt selibaattia jumalallisimpana vaihtoehtona? Jotenkin ihmisrodun pitää silti säilyä viimeiseen apokalyptiseen näytelmään saakka, ja siksi teenkin työtä varmistaakseni sen, ettei kukaan hankkiudu raskaaksi tarkoituksella - pistelen reikiä kondomeihin, korvaan e-pillerit kalkkitableteilla ja niin edespäin.  Sillä vahinkoraskauksiahan ei kukaan voi aavistaa, eikä niistä siksi voidakaan ihmistä syyllistää - ja kun vahinko on jo tapahtunut, niin lapsi voidaan maailmaan yhtä hyvin tuottaaEhkä tämä tulee vielä kohtalokseni taivaan porteilla, mutta se on pieni uhraus synnittömän maailman puolesta.

Halleluja!