James Bond oli Lontoossa ja tallaili kadulla mietiskellen mitä James Bondit nyt ikinä funtsiikaan kun Aragorn hyppää sen eteen ja huutaa et "Elessarin nimeen, pysädy!"
James Bond tsiigaa Aragornia ja on vähän et wtf ja kysyy sitten Aragornilta et
"Minkä takia Te pidätte päällänne fantasia-aiheisia vaatteita ja heiluttelette miekkaa?"
"Minä olen Aragorn Elessar mikälie ja huidon miekallani koska olette paha", karjaisee Aragorn ja ryntää päin James Bondia joten James Bond ampuu Aragornia kylmäverisesti otsaan ja niin Aragorn delaa.

James Bond otti Aragornin ruumiin ja raahasi sen Thames-joen varteen ja ampui Aragornin raatoa vielä pari kertaa rintaan ja heitti sen Thamesiin. Aragornin ruumis lillui Pohjanmereen ja merinahkiaiset söivät ruumiin.

No James Bond jatkoi sit matkaansa ja sitten ihan yhtäkkiä Lucky Luke tulee eteen. James Bond tietää että Lucky Luke on nopeampi ampuja kuin Bond joten James Bond päättää olla diplomaattinen ja kysyy Lucky Lukelta että mitää funtsii. No, Lucky Luke sanoo että sen pitää viedä James Bond sheriffin luo jolloin James Bond kysyy Lucky Lukelta et
"Mitä vittua Te mietitte olemme Lontoossa" ja Lucky Luke on sitten ihan että "voi hitto" ja yrittää sitten ampua James Bondin ja OSUU! Mutta Lucky Luke ei tiennyt, että James Bondilla on luotiliivit ja kun Lucky Luke tulee James Bondin kuolleelta näyttävän kadulla lojuvan ruumiin luo niin James Bond salamannopeasti puukottaa Lucky Lukea kurkkuun ja Lucky Luke delaa. James Bond nousi kadulta ja pyyhki pölyt smokistaan ja jatkoi matkaa.

James Bond meni metroon ja pimeässä Batman kävi hänen kimppuunsa. James Bond ei mahtanut mitään ja niin Batman veteli vähän aikaa James Bondia turpaan kunnes James Bond oli ihan paskana. No, Batman kyyristyy sitten James Bondin ylle ja sanoo että
"MÄ OON BATMAN" sillai tosi pelottavasti ja James Bond on varma että nyt tuli kuolo mutta Batman vaan lähtee menemään ja jättää James Bondin siihen lojumaan. Taas James Bond nousi maasta ja vannoi kostoa ja meni sitten metrolla pari pysäkinväliä jonnekin.

Sit James Bond tuli ulos ja vastaan tuli Optimus Prime joka sanoi James Bondille että "Me haluamme tuhota Decepticonit" ja James Bond ampuu Optimus Primea EMP-aseella ja Optimus Prime menee ihan killiin ja kaatuu sähköjohtoihin ja niin Optimus Prime kuolee kun voltit lävistää sen ruumiin ja James Bond on ihan vitun viileenä siin ja sanoo yhdelle mimmille et "Kuka toiselle kuoppaa kaivaa, se itse siihen lankeaa." James Bond lähtee baaria kohti mutta baarista ryntäsikin ulos Darth Vader joka heiluttelee lasermiekkaa. James Bond yrittää ampua Darth Vaderia mutta Darth Vader vaan heiluttelee voimalla luodit veks ja James Bond funtsi, että vois niinku lähtee haneen. James Bond yrittää juosta pakoon mutta Darth Vader voimakuristaa hänet ja James Bond delaa.

Sitten Darth Vader laittaa asunsa päälle James Bondin smokin ja lähtee dallailemaan pitkin katuja. Ja sitten kun Darth Vader vihdoinkin pääsi huvipuistoon asti niin alieneita rupesi tunkemaan ihan joka paikasta ja Darth Vader on sillai et "voi himpskatti" ja juoksee pakoon koska hei, alieneita. Darth Vader pelkäsi kuollakseen ja juoksi tosi pitkän matkan ja päätyi lopulta maaseudulle ja alkoi viljelemään sokerijuurikkaita ja sen pituinen se.