"Tervetuloa, tervetuloa! Rakkaat asiakkaat, kevytkenkäiset neitokaiset ja kuvottavan lihavat karnaalisten nautintojen mestarit! Tervetuloa Silja Bakkanalin neitsytmatkalle, joka suuntautuu Tallinan sijasta Amsterdamiin. Meillä on tänään tiedossa sangen hurmaava ohjelma, joten jos suotte, niin antakaapa minun kertoa teille että mitä tänään oikeastaan tapahtuu."

"Siljan Orgia-buffet on avoinna viidestä eteenpäin ihan siihen asti kunnes palaamme satamaan. Asioinnista laskutetaan tuntiperusteella. Ihanat, kevyesti puetut Norppa-tansijattaremme viihdyttävät teitä ja kantavat teille kaikenlaisia eksoottisia herkkuja. Muistakaa - omat pyyhkeet mukaan. Ja neitikin saa sitten mupeltaa ihan vapaasti herkkuja, hahahaha!"

"Punaisten lyhtyjen kävelypromenaadi on auki läpi yön, paitsi silloin milloin satumme purjehtimaan joidenkin maiden aluevesillä. Tarjonta on laaja ja laadukas, ja tavaraa on tarjolla nuoresta intialaisesta aina vanhoihin ja viisaisiin murmanskilaisiin asti. Teitäkin taitaa kiinnostaa, herra, onko vaimo jäänyt rannalle? Hehehehe, niin arvelinkin! Muistakaa - me olemme täällä viihdyttääksemme heikkoa lihaanne."

"Entisen autokannen tilalle on rakennettu Euroopan suurin kelluva diskoteekki, Disco Erotiqué! Sopii lapsille, lapsenmielisille, lapsennälkäisille ja muille nuorille ja nuorikoille! Juoma- ja palvelupuolet pelaavat. Muistakaa vielä, että Disco Erotiquéen on promilleraja, alle yhden promillen ei sisään ole astumista! Huumausainekauppa on ehkä kielletty. Hyvin varustetut ja treenatut Chippendale-oppaamme opastavat nuoretparit tarkoitusta varten varattuihin hytteihin. Laatutietoiselle on Elite-hytti hieronnalla, hunnutetuilla kurtisaaneilla, kyyhkypaistilla ja koko yön jatkuvilla palveluksilla. Ei huolen häivää. Siljalla, Itämeren helmellä, rumempikin saa."

"Katolle on valmistettu K18 -luokan poreallas/palmuranta -osasto jossa saa ikuistaa itsensä ja partnerinsa filmille. Naamioita myydään laivan Infopisteessä - se on tuolla pupuasuihin pukeutuneiden neitokaisten luona! Hurmaavia neitokaisia ovat he, suloiset lapsoset.. Saanko esitellä: Klarissa Kopula! Lisa Lovebird! Maria Badgalena! Ja viimeisenä hurrrrmaava Johanna Jacorasie!"

"A la carte -ravintoloitemme tarjonnasta en sano mitään koska kuka niissä kävisi, hahahaha! Maihinnousu Amsterdamissa tapahtuu oman vapaan harkinnan mukaan."