No heipä hei kaikille täältä kirjottelee Martti ja minä oon ihan tämmönen vaan ihan tavallinen kadummies. Monta vuotta oon eläny täällä rakkaan maame kaduilla ja eipäs ole aina kaikilta kolhuiltakaan vältytty, mutta jätkä se vaan porsukutta. Aattelin että kun Nyt on tällanen tilaisuus tullu niin kerron vähän niistä jutuista jotka mua rakkaassa isän maassaamme haittaavat. Kun niitä on monia esimerkiksi taistolaiset.

Tällä kertaa kuitenkin puhusin vähän nuista maan puolustus asioista. Kun kaikille on selvää että nykynen demari mafia joka on täynnä Taistolaisia haluaa koko ajan armeijaa alas ajaa. Reservin kersanttina vahvasti olen sitä mieltä että tämmönen peli ei vetele! Miksi haluaisivat nämä sossutantat tuhota sen armeijan jonka riveissä Isämme kerran puolustivat maatansa eli Isän maata. Ja siis eräällä tavallaan mekin sitä siis puolustimme siemenenä isäimme kiveksissä eturintamalla.

Kaiken maailman vempelettä ja vipstaakkia pitää armeijalle ostaa niinkuin näitä Hawk harjoitus hävittäjä koneita. Ulkomailta pitää nämä härvelit ostaa vaikka Venäjältä sais vähintään yhtä hyvää tavaraa ja paljon halvemmalla. Taitaa olla kyseessä Nato yhteen sopivuus ja pitää kaikki laitteet ostaa jenkeistä tai saksata mutta jos Venäjältä ostaisi niin samalla saisimme tietää millaista kamaa se Ryssä käyttää sitten kun se tulee rajan yli. Mutta siihen asti voimme kaiken ostaa Venäjältä tulee halvemmaksi ja Ryssä myy meille köyden mitä käytämme kun hirtämme sen silmien välliin.

Mutta kyllähän se on niin ja sen rehellinen kansam mies tietää että ei ole meidän armeijasta ollut mihinkään sen jälkeen kun maa miinat vedettiin Ryssäm petoksella pois. Ei näillä hävittäjä Hawkeilla meidän maamiina katetta korvata millään lailla sanoo sen jo Terve järkikin! Kyllä se niin on että on YK hyvä juttu ja sen sanoo serkkupoikakin joka oli Kyproksella rauhanturvaajana naisia kahtelemassa mutta se on sitä vaan sillon kun se komentaa Issraelia ja mitä muita heittiä rättipäitä onkaan mutta rehtiä suomalaista miestä ei mitkään murjaani Kansakunnat pitäis hallita kun me sanotaan että maamiinat on osa meidän alueellista puolustusta ja se on piste! Siispä on vain yksi mahdollisuus että nyt taas kommunismi on isämmaamme vodkapullosta myynyt eli siis taistolaiset.

Eikö se oo jo itsetään selvyys että suomi Miina on RAUHAN miina! Ei suomalaiseen luonttohn kuuluva sakaramiina ketään tapa paitsi Uraalilaisen sotilaan joka siihen tallaa matkallaan meidän naista raiskaamaan! Että kyllä suuri virhe tehtiin kun nämä taistolaiset virkaansa äänestettiin.

Että semmosta miettii rehellinen kadummies. Kyllä taitaa niin olla että ensi vaaleissakin äänestän Soinin Timoa. Kun ei nuo tupu hupu ja Lupu poliitikot rehellistä maan jullia ymmärrä tuskin koskaan ovatkaan.

- Kadummies uraaaaa!