Eläinoikeudet, vittu, eläinoikeudet.

Kaikki tahtoo eläimille vaan jotain oikeuksia. Pitäisi vapaana saada lehmän kulkea luonnossa ja lampaan temmeltää kedoilla. Heti jos vähän jotain eläintä veitsellä leikkaa potkasta että lihaa suuhunsa saisi niin tulee hippi ja valittaa että ei noin saa tehdä, hyi hyi. Ei anna hippi ihmiselle edes nahkatakkia oikeutta pitää, vastanyljetystä siasta tehtyä veristä nahkatakkia. Naiset tykkää verisestä nahkatakista mutta ei hippi. Kaikki elämän ilot on hippi pilaamassa. Mitään ei hippi jätä jäljelle. Kiveäkään kiven päälle.

Ja yritäpä vähän edes koiratappelurinkiä pyörittää takapihalla. Minä yritin ja hippi tuli oikein poliisiksi pukeutuneena ja siitähän myräkkä seurasi. Perkele, oikeuksista puhuvat hipit koko ajan, mutta eikö niillä koirilla nyt olekaan oikeutta tapella? Kyllä ihmisetkin tappelee rahasta ja sitä kutsutaan nyrkkeilyksi. Eivät ole ollenkaan konsistentteja hipit.

Mutta tiedättekö mikä on vieläkin epäoikeudenmukaisempaa? Oikeuksia tahtoo hippi antaa elukoille mutta velvollisuuksia ei, ehei. Vastuuttomuuden ja yltäkylläisyyden tilassa tahtoo hippi elukkaa pitää. Miten me voidaan olettaa että eläimistä koskaan tulee kunnon ihmisiä ilman velvollisuuksia? Kakaransa päästää hippi vapaana riehumaan kun rehellinen kadummies yrittää Alkosta pikakivääriä ostaa ja eläintenkin tahtoo hippi antaa vapaana mellastaa, ilman mitään häpyä tai rankaisumahdollisuutta.

Saatana! Jos hippi tahtoo kohdella eläintä niinkuin ihmistä niin lakienkin pitäisi hipin antaa eläimeen myös kohdistua. Vaikka lakiahan vihaa hippi yli kaiken, lakia ja puhtautta. Ja lapsia. Ja länsimaista yhteiskuntajärjestystä, johon myös laki kuuluu. Näitä kaikkia yrittää hippi murentaa, eläin viattomana välikappaleenaan. Vaikka en minä usko että eläimetkään viattomia ovat. Pahantahtoisia paskoja kaikki. Jos lehmälle haulikon saisit jotenkin annettua niin sehän perkele tappaisi kaikki. Aina kadulla kävellessäni kyräilee minua lehmä.

Häkkiin pitäisi kaikki eläimet laittaa, joka ikinen! Maassamme asustavat nuo elukat ja rokulia vetävät vaan eipä niistä yhtään veroa maksa. Paitsi maatalouseläimet, tavallaan, mutta nekin tahtoo vapauttaa hippi. Ja armeijaakaan eivät eläimet käy. Kaksitoista kuukautta palvelin minä ja montako eläintä näin siellä? Muutama koira ja pari hevosta saattaa siellä isämmaatamme puolustaa mutta eipä siellä yhtään sikaa nähnyt. Sotkussa munkkipossuja korkeintaan. Haa haa haa!

Vastuuttomasti ja jatkuvasti rötöstelevät eläimet kadullamme. Ilman vaatteita kulkevat ja julkisesti parittelevat. Ilskottaa katsellakin. Ilkivaltaa tekevät eläimet niin ihmisiä kuin toisiakin kohtaan. Jos meidän pitää noita iiskotteja pitää ihmisen veroisina niin silloin emme voi ummistaa silmiämme siltä väkivallan ja murhan määrältä mitä eläimet toisiinsa kohdistavat. Onko hippi tullut tätä ajatelleeksi? Ei ajattele hippi muuta kuin marijuanaa.

Itse asiassa näkisin että eläimet ovat täysin yhteiskuntaan sopeutumattomia. Onkin siis itsestään selvää että joka ikinen niistä ansaitsee kuolemantuomion niskalaukauksella. Kuoleman jälkeen ruumiit voidaan käyttää tietenkin hyödyksi. Paras tapa käyttää ne hyödyksi on makoisan piffin muodossa. Ja hipeille ei anneta yhtään.