Tämä kaupunki on täynnä huoria. Nuoria, vanhoja, keski-ikäisiä, kuivia ja litiseviä nevoja, huoria kaikki tyynni. Jokainen nainen, joka näillä kaduilla talsii, myy saastaista vittuaan aivan jokaiselle. Perspantavia huoria ovat kaikki heistä, ja monet miehetkin. Se ottaa sydämelleni, nähdä noiden halpojen tippurinraatelemien ameebaisten limapimppihuorien saastaavan kotiani. Siksi ajan polkupyörälläni ympäri kylää ja haukun heitä huoriksi. Mielestäni on mukavaa kun he pahoittavat mielensä ja itkevät, nuo läskit paskahuorat. Huorat.

Kerran ajoin polkupyörällä ja eteeni tuli vanha nainen, joten jarrutin ja huusin naiselle että "Kukaan ei varmaan enää osta sun rustovittuasi, koska sä olet noin vanha, senkin vanha huora!" ja jatkoin matkaani. Syyläperseinen humanistiopiskelija yritti pyytää minulta kerran rahaa bussiin. Mutta minä olen nähnyt elokuvia ja dokumentteja, ja tiedän, että nekin yrittää niin päteä, niin päteä että, mutta illalla myyvät rasvattua paljasta vittuaan jokaiselle halukkaalle. Reva levällään kamaa suonessa makaavat nuo nuoret huorat kun vanhat miehet tulevat heidän litteille solakoille vatsoilleen. Halvalla myyvät hiehmoaista pimpsalooraa nuokin huorat. Joten sanoin sille huoralle että se on huora, sen vittu on täynnä hiekkaa ja munasarjatkin on nussittu aivan piloille. Alkoi sitten itkeä, jolloin sanoin sille että "itkekö sä noin kun sun halpa panosi vetää sua perseeseen ilman liukastetta", ja pyöräilin tieheni. Myyjä pyysi rahaa maidosta, sanoin että "noilla huorantisseillä olisin hiljaa, mutta oletkin typerä proletaarihuora jota kaikki naapurin  miehet vetelevät vuoron perään traktorin takapenkillä palkkapäivänä ja sä nautit joka hetkestä, huora."

Ajan autolla mökilleni ja pidän ikkunaa auki. Jokaisen naisen kohdalla hidastan ja karjaisen, että huora. Yksi kääntyy ja yrittää sanoa jotain, jolloin mä sanon, etä "Pidä sä vaan se turpas kii, vitun kolmen pennin neekerihuora, mä tiedän että sä kurlailet spermaa suussasi, huora", ja painan kaasua.

Huora mikä huora. Valkovuotoa revasta ansaitsisivat nuo huorat saada.