Mun näytönsäästäjä on susi. Mun hiirimatossa on susi. Seinällä mulla on susijuliste. Kun mä nukun niin mä nukun pienen pehmosuden kanssa ja ei senkin pervot siinä ei ole mitään strategisia aukkoja se olisi pahaa HYI se olisi pahaa. Mulla on susilelu myös tietokonepöydällä, sellanen muovisusi, se on valmis hyppäämään, se on saalistajaluonne niinkuin minäkin. Ja tietysti jos te katotte mun DVD-kokoelmaa niin siellä on Hopeanuoli ja siellä on susileffoja vaikka hevoset söis. Tai sudet.

Mä tykkään susista.

DeviantArtissa mun nimimerkki on JaloSusi. Deviantart on hieno paikka. Mä piirtelen sinne lähinnä, niin, susia. Mä oon melko hyvä piirtämään, oikeestaan mä oon aika sairaan hyvä piirtämään. Etenkin susia, mutta osaan mä piirtää maisemiakin ja muita eläimiä kuin susia, esim. kettuja ja leijonia. Tota. Viittinks paljastaa tässä vaiheessa, mut mä piirrän aika usein noita furryja. Susifurryja tietysti, mut komissiona mä piirrän ihan mitä vaan. Jos tunnet olevas leijona niin mikä ettei, mä piirrän sut leijonana, isot muskelit ja nahkahousut ja mitä ikinä haluutkaan. Paitsi pornoo en piirrä vielä en EN en minä en ole perverssi miksi te ette usko sitä en ole mikään perverssi olen normaali mies

Ne ei ottanu mua paskaan taideteolliseensa. Vitut siitä! Ei sellaset mestat opeta ihmisille kuin totunnaisia kaavoja. Mä haluan oman kontrollini siihen mitä piirrän. Ja mä saan mun komissioilla ihan kivasti massiikin, ainakin sen verran että kun sillä ja työkkärillä ja mitä Allu (mun isukki) mulle lähettää niin pärjäilee täällä Tampereella. Aika suuri osa siitä rahasta kyl menee DVD'eihin ja leffoihin ja mä oon koko ajan lähes PA. Aina kun tulee joku susileffa niin mä katon sen, tietysti, mutta mä katon kaikkee muutakin. Ja käyn paljon keikoilla, mä kuuntelen bläkkistä, siinä on jotain sellasta synkkää ja wagneriaanista mikä vetoaa muhun, ja pahaa. Joskus mä haluaisin olla paha. Vallottaa vaan kaiken, tiättekö?

Mä suunnittelen aika usein sitä miten mä muuttasin asioita. Mä oon lukenu paljon netistä siitä miten asiat on väärin. Taaskin nähdään että parhaiten asiat oppii maallikoilta, jos mä olisin kuunnellu jotain Tampereen punikkiopiston politiikan luentoja en olis koskaan tienny miten pahasti tätä maata on mokutettu. Se on lähestulkoon salaliitto miten taistolaiset ja islamofasistit yhdessä johtaa tätä maata kohti kurimusta. Etenkin islamofasistit. Poliittinen islam on ongelma mihin pitäis olla joku ratkaisu. Mä luin ton Bat Y'Eorin Eurabian ja se kauhistutti mua, mä en tienny että ongelma on näin vakava, eliitit pistää meitä tikarilla selkään koko ajan, ja mä etin lisää tietoa ja päädyin sellaselle israelilaiselle sivulle missä kerrottiin lisää ja mulle tuli jotenkin outo olo mutta se meni ohi.

En mä vihaa kaikkia maahanmuuttajia. Oonhan mä ulkomaista syntyperää itekin mutta oon pyrkiny sopeutumaan. Sen vuoksi mä oonkin lähössä armeijaan ens syksynä. Oon jo aloittanu kuntoilun ja kyl mä siellä tuun pärjäämään. Toivottavasti kohoan ainakin korpraaliksi. Ehkä joskus vielä alkaa sota, mä tunnen että sodassa mun suden vaistot, tappajan vaistot pääsis kunnolla esiin. Ja olishan se aika hienoo kuulla että korpraali Hitler, valloittakaa tuo mänty, mänty sijaitsee eteläisessä Suur-Euroopassa, jossain Beetlehemin tienoilla.