Hänen kätensä liukui pitkin ihoani. Halusin häntä niin kovin. Oi Oksum, Oksum-kultaseni! Hänen kätensä tanssivat ihollani kuin vuorenpeikot, ja hellästi hän näykkäisi kivettynyttä nänniäni. Kivi, nänni, kuin kaksi sudenmarjaa. Halusin käydä hänen kanssaan läpi Kama Sutran alusta loppuun, ja silloin hänen kielensä vaelsi alas vatsaani pitkin. Voihkin ja vaikeroin. Avasin reiteni ja hän nuolaisi minua sieltä. Sitten hän ejakuloi, ja minäkin ejakuloin, sillä minäkin olin mies.

Syntetisaattorin infernaalinen piipitys herätti minut päiväuniltani. Olohuoneeseeni majoittunut japanilainen syntetisaattoriorkesteri aloitteli jokailtapäiväistä treeniään. Näiden vuosien aikana he olivat oppineet jo soittamaan kolme kappaletta ilman suurempia virheitä. Heitä ei saanut pois kirveelläkään. Olin virittänyt uudet, naapurin kesämökiltä varastetut keittiökamani olohuoneen nurkkaan, mutta koko höskä oli mennyt oikosulkuun. Tein ruokani retkikeittimellä tai söin pizzoja. Söin hyvin paljon pizzoja. Liikaakin jopa, mutta onneksi huuhdoin ne alas alkoholilla ja huumeilla jotta paha omatuntoni ei kolkuttelisi niin usein. Unohdin kaiken, lisäksi minulla oli narkolepsia, joka haittasi työtäni taksikuskina. Maineeni kiiri edelleni ja Tuusulanväylä tyhjennettiin kun kiisin kuin kasvirasvattu salama kohti lentokentän suuria seikkailuja.

Odotin asiakasta, kun näin, miten lentokone törmäsi lintuun. Valllltava tulipallo! Lentokone mäjähti maahan. Jostain kuului kirkumista. Arvelin, että tämä olisi tilaisuuteni loistaa. Hyppäsin rattiin ja painoin kaasua. Auki jäänyt sivuoveni osui vanhaa naista vatsaan ja jostain pärskähti verta. Kaasutin ja painelin suoraan metalliaidan läpi kohti lentokentällä savuavaa ja roihuavaa pätsiä josta palaneet ihmishahmot säntäilivät sinne tänne. Ajoin koneen ohi, kiitoradan päähän. Siellä käännyin ja kiihdytin vauhtiani. Hevosvoimat jylläsivät Mersuni nokalla. Vaivuin uneen ja heräsin lähellä kiitoradan päätä. 234 kilometriä tunnissa! Tein u-käännöksen ja kiihdytin taas vauhtia. Asfaltti oli edessäni, palava koneen hylky takavasemmalla, rajavartiolaitos perässäni.

Autooni kasvoivat siivet ja se nousi ilmaan kuin joutsen. Se nousi ja nousi yhä ylemmäs ja ylemmäs. Näin jo Porvoon piiput. Sitten muistin: eihän minulla ollut happipulloa. Lensin läpi pilvien, lentävässä Mersussani, ja menetin tajuntani.