Hei, nimeni on Petri. Työskentelen EU:n koulutuksen, audiovisuaalialan ja kulttuurin toimeenpanoviraston ohjelmakoordinaattorina Brysselissä. Käytän irlantilaista vaimoani Annettea tuolina: hän on kontallaan kasvot vasten lattiaa, ja hänen takamuksensa on korkealla ilmassa tarjoten pehmeän alustan omalle takamukselleni. Hän on taivuttanut kätensä kauas selkänsä taakse, jotta voisin nojata niihin. Syksyllä mieleni teki keinua, joten kiinnitin köyden Annetten ranteisiin ja ripustin hänet vaatimattoman mutta aistikkaasti sisustetun esikaupunkiasuntomme katossa olevaan teräksiseen koukkuun. Annette on voimakas nainen, mutta ponnistuksesta huolimatta hänen vasen olkapäänsä meni sijoiltaan, joten jouduin irrottamaan köyden. Kerroimme lääkärille, että hän oli liukastunut työntäessään poikaamme Michaelia lastenvaunuissa ja loukannut itsensä kaatuessaan.

Kello on noin seitsemän illalla. Naapurini Analecto kävelee asuntomme editse työntäen kahden vuoden ikäisiä kaksostyttäriään rattaissa. Hänen vaimonsa lienee soittanut ja valehdellut joutuvansa työskentelemään tavallista myöhempään. Analecto pukeutuu minua tyylikkäämmin, mutta hänen vaimollaan on rakastaja. Kiihotun, kun kuvittelen, miten hänen vaimonsa makaa jalat levällään rakastajan sängyllä ja mukailee intohimosta naukuen lantiollaan miehen rajuja työntöjä. Ehkä työnnöt ovat helliä.

*

Nimeni on Jukka, mutta jotkut kavereistani sanovat minua Jukkikseksi. Istuin pulpetissa ennen äidinkielen kaksoistuntia ja katselin tyttöjen juttelua. Marika ja Joanna istuivat laiskannäköisesti ikkunalaudalla, ja Emilia makasi selällään pulpetilla, kädet niskan takana. Emilian maidonvalkea alavatsa näkyi neulepaidan ja housunkauluksen välistä. Emilia taisi huomata sivusilmällä tuijotukseni, mutta vaikka käänsin katseeni nopeasti pois, ehdin huomata, miten hänen rintansa muljahti hieman sivulle neulepaidan alla hänen kääntäessään päätään. Teeskentelin lukevani kirjaa, mutta oikeasti pohdin Emilian rintoja, hänen hassuja nappisilmiään ja hänen vaaleita hiuksiaan.

*

Makaan valveilla vieressäsi ja kuuntelen tuhinaasi. Olen sentimentaalisessa laskuhumalassa ja itkun partaalla, koska en hetki sitten saanut erektiota vaikka yritin jopa ajatella ex-tyttöystävääni Miinaa. Korvissani humisee ja päässäni soi uudelleen ja uudelleen yksi kohta muodikkaan ja hauskaäänisen neekerilaulajattaren kappaleesta. Nousen kouristuksenomaisesti istumaan ja kompuroin olohuoneeseen, koska sieltä kajastaa valo. Sohvapöydällä oleva Jaloviinapullo on ollut auki iät ja ajat, mutta juon sen rippeet parilla nopealla kulauksella ja irvistämättä. Minua ei okseta, joten seison huojuen hetken tai kaksi ja palaan makuuhuoneeseen.

Sinä nukut samassa asennossa kuin äsken, kasvot muutaman sentin päässä sängyn reunasta. Siirryn lähellesi hiipimistä muistuttavin liikkein, taivutan jalkojani ja otan oikealla kädelläni tukea sängyn päädystä. Vasemmalla kädelläni tartun velttoon kaluuni ja lyön sillä sinua kasvoihin muutaman kerran. Huomaan saaneeni puolittaisen erektion. Rauhallinen tuhinasi jatkuu ennallaan. En ymmärrä sinua, niinkuin en ymmärtänyt Miinaa, mutta minua ei enää itketä. Menen takaisin olohuoneeseen, istun sohvalle ja masturboin puolihuolimattomasti kunnes viina ja väsymys vaivuttavat minut tiedottomaan uneen.

Herätessäni iltapäivällä sinä kysyt, miksi menin sohvalle nukkumaan. Hymyilen refleksinomaisesti ja olen sanomassa jotain imelää, mutta sanat takertuvat kurkkuuni, koska tajuan hymyni olevan aito.