Täällä Kansaneläkehtaalaitos, virkailija Evita Torrakainen, hei. Olemme päättäneet ottaa täällä uuden, ihmisläheisemmän linjan. Ei, älkää kiljuko vielä, sillä ei ole vielä aihetta. Enää teidän ei tarvitse yrittää soittaa meille kun pienet lappusemme kertovat teille että jossain kusee ja pahasti, esimerkiksi teidän silmässänne, sillä me kyllä tiedostamme niistä kerroista jokaisen ja soitamme teille jo etukäteen. Teiltä on esimerkiksi peruttu kaikki tuet tietokonevirheen takia. Nyt voitte kiljua. Juuri noin.

Täällä Kansaneläkehtaalaitos, virkailija Evita Torrakainen, hei. Olemme tulleet siihen tulokseen että ette tarvitse sairauspäivärahaa koska ette ole oikeasti sairas. Sillä miten te voisitte olla sairas jos olette pystyneet hakemaan jotain tukia? Äitini polvella jo opin että niin kauan kuin ihmisellä on kädet hän pystyy tekemään töitä ja hivelemään itseään, jota minäkin teen juuri tällä hetkellä kuunnellessani teidän visvaisen äänen itkunsekaista yskintää puhelimeen. No niin, lopettakaa jo, kohta tartutatte minutkin, hih hii! Näkemiin.

Täällä Kansaneläkehtaalaitos, virkailija Evita Torrakainen, hei. Olemme peruneet asumislisänne koska olette valehdelleet asumislisähakemuksessanne, te kelvoton! Tietojemme mukaan asunnossanne asuu joku Pauli Mäkelä vaikka te aivan selvästi olette Oskari Huruniemi. Ai että edellinen asukas? No... kai se nyt voi vieläkin asua siellä? Kuitenkin luikertelee jossain nurkassanne, maksaen vuokransa teille luonnossa, hyväkäs! Kuulen sen äänestänne. Ei niin että siinä olisi mitään vikaa.

Täällä Kansaneläkehtaalaitos, virkailija Evita Torrakainen, hei. Miksi te olette opiskelija? Tarkoitan siis, miksi te opiskelijat teette töitä ettekä valmistu koskaan vaan elätte meidän, rehellisten, työtätekevien ihmisten verorahoilla? Tuet peritään takaisin ensi maanantaina? Mitä? Mitkä riittämättömät opintotuet? Kyllä meidän aikana hyvin pysyttiin hengissä kun syötiin säästeliäästi ja viinaakin juotiin vain Sadankomitean rauhanmarsseissa. Indeksimikä?

Täällä Kansaneläkehtaalaitos, virkailija Evita Torrakainen, hei. Mitä te siellä mölisette? Kansalaispalkka mitä? Kuulkaas nyt senkin likainen preka-Eetu, tälle maalle on niska-hartiavoimin rakennettu bysanttinen, byrokraattinen tukijärjestelmä, ja sitä minkä sosiaalidemokraattinen puolue on rakentanut voi vain sosiaalidemokraattinen puolue poistaa, ja se ei sitä poista niin kauan kuin minun ja monen muun työpaikat siitä riippuvat. Haluatteko te että minulta lähtee työpaikka ilmiselvän huumeaddiktionne takia? Voi älkää ottako pois työpaikkaani. Sittenhän voisin vaikka joutua Kelan rattaisiin ja ei se ole valkoisen mutta värivallattoman naisen paikka.

No tiälläpä oiskii Kansaneläkehtaalaetoksem Kuopijon osasto, hyvvee päivvee! Siälä on siälä teijjän piässä ruuhkaa nii myöpä päätettiinni siirtää tää tehtävä meile Savvoon päen. Nii jotta millastakas asijjaa miulla teile olis? No kahtokkaas ku myö piätettii vahinnossa maksaa teile tuhat eurova ylimäärässii tukija. Ka eekö ollunnii ilone uutine! Kyl tuas käypi ilmi jotta ei se Kela mikkää hirviä ropoottimaene liskohirvijö joka ei tavallista ihmistä ymmärrä laisinkkaa ookkaa. Ja tuet peritää takaaste vasta sitte ku työ ne kaikki outta käyttäny! Nii jotta aurinkoesta päevvää vaan sinne teillennii!