Tombon sipaisi ohimoilta harmaantuneita kutrejaan ja siemaisi martiniaan. Se oli hyvä martini.
"Rakkaani", sanoi hän ja siristi silmiään tuiman näköisesti niin, että tummat kulmakarvat ylikorostuivat, "tiesitkö, että kun mies on kokenut kaiken, hän siirtyy takaisin kuivaan martiniin?"
Bebelle käänsi päätään, hieman sivulle, niin, että hänen suorat ja satumaisen kauniit kasvonpiirteensä näkyivät sivukuvassa. Hänellä oli ehkä hieman liikaa meikkiä, mutta toisaalta hänen ympärillään jatkuvasti leikkivä enkelivalo pehmensi hänen kovia piirteitään ja sai Bebellen vaaleat hiukset hohtamaan jumalaista valoa. Bebelle otti notkean kissamaisesti kaksi askelta kohti Tombonia. Pitkät punaiset kynnet kilahtivat juomalasia vasten, kun hän otti tammipöydällä olleen kuohuviinilasin ja kohotti sen huulilleen. Viekas hymy häilähti tuon naispaholaisen kasvoilla.
"Tombon, mitä sanoitkaan?", kysyi Bebelle, ja otti lasi kädessään pari askelta Tombonia kohti. Tombon puuskahti ja kääntyi sivuttain. Hänen harmaa paitansa oli täysin sileä.
"Kuinka saatoitkaan!", murahti Tombon ja oli hiljaa täsmälleen kolme sekuntia. "Kaiken tämän jälkeen!"
Bebellen silmät laajenivat ja suu vääntyi ainoaan harmistusta kuvaavaan asentoon jonka Bebelle osasi, eli mutruun.
"Ymmärräthän toki", sanoi Bebelle ja kääntyi teatraalisesti ympäri. Tummanpunainen satiinihame heilahti. Tombon katsoi otsa tanassa, toinen käsi nyrkissä, toinen edelleen martinilasin ympärille kietoutuneena, miten Bebellen himottava pakara eteni muun Bebellen mukana neljän ja puolen metrin päähän. Bebelle nytkäytti hartioitaan ja laski skumppalasin pöydälle. Hän kietoi kätensä vyötäisilleen, kuin palellen.
"Tombon!" Bebelle kääntyi ympäri. Hänen kasvoillaan väikkyi nyt tuska ja itseinho. "Coel käski minua! En voi vieläkään vastustaa häntä!"
Tombonin ilme synkkeni. "Coel! Se kirottu sika!" Tombon astui Bebellen eteen ja tarttui tätä käsistä. Martinilasi oli jotenkin kadonnut. Tombonin paita oli nyt sininen. Hän katsoi Bebelleen.
"Bebelle!"
"Tombon!", huokasi Bebelle ja painautui miehen rintaa vasten. Tombon piteli häntä sylissään, mutta katsoi samalla johonkin kaukaisuuteen erittäin tuumivaisen näköisenä. Hänen huulensa muodostivat ääneti yhden sanan:
"Coel."