Meistä jokainenhan Neitsyt Mariaa, Paavia ja huonoja valehtelijoita lukuunottamatta on perillä tatin hakkaamisen/mirrin silittelemisen saloista, mutta kuinka usein olet tullut ajatelleeksi kuinka monipuolinen tuo ikisuosittu harrastus onkaan?

Tervetuloa masturboinnin limaiseen maailmaan!

Panetusrunkku

Panetusrunkku on kaikista masturboinnin alalajeista ylivoimaisesti yleisin, ja näinollen pelkästä runkkaamisesta puhuttaessa lähes aina viitataankin nimenomaan panetusrunkkuun. Tämä onkin monille satunnaisrunkkailijoille ainut tunnettu onanoinnin ja muoto, ja sitä harrastetaan seksin korvikkeena/asemasta seksuaalisten mielitekojen tyydyttämiseen. Ei vaadi välttämättä mielikuvituksen lisäksi minkäänlaisia virikkeitä. Panetusrunkulla on erittäin helppo tuottaa voimakas orgasmi.

Tylsyysrunkku

Tämä on tuttu laji ihmisille, joilla on toisinaan vaikeuksia keksiä tekemistä vapaa-ajansa kuluksi. Kun kaikki nettisivut on nähty, pelaaminen ei kiinnosta, eikä mihinkään jaksa lähteä, on itsetyydytys monesti ainut mielekäs tapa aikansa kuluttamiseen. Tylsyysrunkku on haastava laji ja vaatii jonkin verran harjoitusta. Tarvitsee erittäin vahvoja virikkeitä ja hyvän tekniikan. Mahdollinen laukeaminen ei yleensä tuota erityistä mielihyvää.

Tottumusrunkku

Ei suoriteta niinkään panetuksesta, eikä edes tylsistymisestä, vaan puhtaasta tottumuksesta. Olen runkannut viimeiset kaksi viikkoa joka päivä, joten miksi en runkkaisi tänään? Tottumusrunkkua harrastetaan enimmäkseen arkisin, ja sitä tekevät rutiineihinsa tottuneet ihmiset. Lajina hyvin neutraali, lopputulos riippuu paljolti ympäristötekijöistä ja saattaa olla mikä tahansa muista runkuista saatava lopputulos.

Itkurunkku

Koulussa menee huonosti, kämppä lähtee alta, velkojat odottavat oven takana pesäpallomailojen kanssa,kumppani jätti, tai lääkäri ennustaa elinaikaa olevan korkeintaan vuoden. Oli vastoinkäyminen mikä tahansa, stressin ja ahdistuksen keskellä helpoin tapa saada lyhytaikaista ja ilmaista helpotusta huoliinsa on itkurunkku. Nimestään huolimatta itkurunkussa ei oikeasti itketä kuin aniharvoin, jos ikinä, mutta nimensä se on saanut tilanteesta, joka ajaa masturbointipäätökseen. Surun ja vitutuksen keskellä orgasmi on helppo ja vaivaton tapa saada hyvää oloa ja valoa pimeyden keskelle. Kriisin vakavuusasteesta riippuen vaikutus ei kestä kauaa, mutta mikä estää runkkamasta uudelleen?

Raivorunkku

Raivorunkku muistuttaa hyvin paljon sisarustaan itkurunkkua, joka johtuu täysin samasta toimintaperiaatteesta. Kun tulee olo, että maailmaa pitäisi puukottaa naamaan, seivästää ja häpäistä, on aika vetää muutaman kerran henkeä, etsiä syrjäinen paikka ja löysätä housuja. Laukeamisen jälkeen olo on maailmaasyleilevän euforinen, tai ainakin hieman vähemmän murhanhimoinen. Tämä runkkauksen laji on pelastanut varmasti lukemattomia ihmishenkiä.

Varastointirunkku

Oletko menossa mummolaan viikoksi? Täytyykö lähteä luokkatovereiden kanssa hostelleja kiertelemään? Aiotaanko arvokkaita sukuelimiäsi silpoa lääketieteellisessä operaatiossa? Paineiden kasautumista ei voi täysin estää millään, mutta niiden etukäteinen lieventäminen on mahdollista pitämällä muutaman päivän tehostettu runkkauskuuri, jossa paikat laitetaan todelliselle koetukselle. Tärkeää on muistaa, että lopettaa saa vasta kun kipu tuntuu orgasmia voimakkaammalta.

Välttelyrunkku

Jokaisellahan meistä on hoidettavana asioita, joita on erinäisistä syistä pakko tehdä. Tulossa voi olla paha tentti, duuniprojekteja voi joskus joutua viemään kotiin, tai ehkä olet vakavammalla mielellä mukana jossakin järjestötoiminnassa. Tosiasiahan kuitenkin on, että runkkaaminen on velvollisuuksiesi hoitamista hauskempaa, ja pakollista tekemistä onkin helppo vältellä esimerkiksi pitämällä tenttiin lukiessa luvun välein viidentoista minuutin tauon aikuisviihteen ja oman käden seurassa. Välttelyrunkussa on ominaista onanoinnin aikana takaraivossa tuntuvat omantunnontuskat.

Krapularunkku

Emmin tämän runkun päästämistä mukaan listaan, mutta koska se on monille ihmisille tärkeä ja pyhä asia, kelpuutin sen mukaan eräänlaisena bonusrunkkuna. Krapulamasturbointi eroaa muista mainituista runkuista siten, että se ei itsessään omaa minkäänlaista identiteettiä, vaan toimii täysin neutraalina pohjana mille tahansa muun onanoinnin alalajille. Kuten kaikki tietää, kunnon nesteytyskuuri on omiaan saattamaan ihmiskeho kaaostilaan. Krapulasta harva löytää mitään hyvää, mutta siitä puhuttaessa on hyvä pitää mielessä, että elimistön herkkyystila tarjoaa täydellisen tilaisuuden minkä tahansa yllä mainitun alalajin harrastamiseen (monet ovat runkanneet elämänsä parhaat orgasmit krapulassa). Paras lopputulos tulee luonnollisesti yhdistettynä krapula panetusrunkkuun.

Jos huomaat, että listastani on unohtunut jotakin olennaista, jätä minulle kommentti niin asia korjataan ensi tilassa.

Runkkailemisiin!

Wilhelm von Stront