1. Huomaa kotimatkalla että sinua hiukoo pizzamaisesti. Päätä siis tehdä pizzaa!

2. Osta jauhelihaa, tomaattimurskaa, herkkusieniä, oliiveja ja juustoraastetta. Mene kotiin.

3. Rupea kotona tekemään taikinaa. Huomaa, että ei sinulla ollutkaan hiivaa niinkuin muistelit.

4. Mene tällä kertaa Siwaan joka sattuu olemaan lähempänä sinua kuin se K-market missä yleensä käyt. Huomaa että Siwassa on siksari tarjouksessa. Osta se koska pitäähän nyt tarjouksesta aina.

5. Kotimatkalla muista ettet taaskaan ostanut sitä perkeleen hiivaa. Häpeän valtoimenaan vuotava tunne puistattaa sinua luista ja ytimistäsi. Et kehtaa kääntyä takaisin koska myyjä saattaisi muistaa sinut ja tämä olisi hirvittävää - hän nauraisi pienelle kömmähdyksellesi sisäisesti joka päivä sinut nähdessään.

6. Muista että sinulla on kotona yksi niitä pieniä Billy's Pan Pizzoja. Päättele että se riittää aivan hyvin. Palaa kotiin.

7. Syö Billy's Pan Pizza. Peitä maku kaljalla.

8. Juo lisää kaljaa. Katsele televisiota ja irkkaa. Vajoa syvemmälle ja syvemmälle epäsosiaalisuuteesi. Perustele tämä sillä että kalsarikännien vetäminen on just suomalaisuutta parhaimmillaan.

9. Sen jälkeen kun kaljat on loppu rupea verottamaan pahan päivän varalle ostettua viinapulloa. Irkkaa lisää.

10. Jossain vaiheessa sinua rupeaa hiukomaan koska ei nyt sinun kokoisen ihmisesi nälkää millään Billy's Pan Pizzalla tapeta. Mätä jauheliha ja oliivit pannulle ja käristä niitä kutosella. Vedä joukkoon paketti tonnikalaa just because. Mausta kaikella hämärällä shitillä. Syö.

11. Herää krapulassa aamulla. Yritä syödä höttöä jota teit eilen. Se maistuu karmivalta, osaksi siksi että oksennus tulisi muutenkin 10 minuutin päästä syöntiyrityksestä. Saa traumoja.

12. Älä enää koskaan kokkaa vittu mitään.

TATUN RESEPTI