No Zach De La Rocha (tän tekstin ajan kyseistä miestä kutsutaan konsistentisti nimellä Zakdelarokka) lähtee kaljalle. Kaljoittelun jälkeen Zakkia rupee hiukomaan ja hän lähtee hot-dog standille ostamaan iltapalaa. Zakdelarokka sanoo myyjälle "Hodari kahdella nakilla" ja myyjä katsoo Zakkia, katsoo ja rupee huutamaan "FUCK YOU I WON'T DO WHAT YOU TELL ME FUCK YOU I WON'T DO WHAT YOU TELL ME!"

No Zakdelarokka ottaa tietysti tästä hirviät pultit ja rupeaa riehumaan kuin joku senderoluminooso konsanaan ja poliisit tulee ja vie sen putkaan. Siellä Zakdelarokka on ensin kiltisti kunnes tulee nukkumaanmenoaika ja ennen kuin kyttäpoliisit iskevät valot pois sellistä Zakille huudetaan "LIGHTS OUT! GUERRILLA RADIO!" Tästä Zakdelarokka suuttuu ja riehuu sellissään aamunkoittoon asti.

Lopulta Zak saa kuitenkin unenpäästä kiinni. Juuri sillä hetkellä kuitenkin sikagestapo päättää julman mielivaltaisesti heräämisajan olevan käsillä ja saapuu selliin huutaen Zakille "WAKE UUUUUUP! WAKE UUUUUUUUUP! WAKE UUUUUP! WAKE UUUUUUUP!"

Koska ollaan fasistisessa Amerikassa Zakdelarokka viedään heti tuomioistuimen eteen. Zak tempoilee ja kiskoo valtoimenaan koko matkan ajan mutta se ei auta - ilman asianajajaa paiskataan Zakdelarokka lahtarin oikeuden eteen. Tuomari lukee syytelistan, joka on pitkä, ja lopuksi huutaa Zakille "NOW TESTIFY!" mutta Zakdelarokka, tyylilleen uskollisesti, on katatonisen raivon vallassa eikä pysty sanomaan mitään.

Lopulta tietysti Zakdelarokka tuomitaan vaarallisena vallankumouksellisena kuolemaan ja, ilman mitään appeal-prosessia, viedään suoraan sähkötuoliin. Istutetaan tuoliin, pistetään kaikki kohdalleen, ja juuri ennen kuin pyöveli vetäisee vivusta hän huutaa "SLEEP NOW IN THE FIRE!"

Vielä nyttenkään ei Zakdelarokkan taru pääty vaan hän saa jumalattoman yliluonnollisen härkävoiman puuskan ja tempaisee irti tuolista. Hän ehtii juuri ja juuri päästä ovelle karkuyrityksessään kun vartija on jo ottanut aseensa esiin ja ampunut Zakkia takaraivoon, kerran. Zak viruu maassa, kuolemassa kuin Tsekevaara CIA'n palkka-agenttien tappamana Bolivian vuoristoissa, kuolemassa kuin Salvador joko itsemurhanneena tai sitten Pinotsettin fasistinatsistien tappamana, kuolemassa kuin Mumia joka ei tosin tällä hetkellä ole kuolemassa mutta who cares, ja juuri elonhengen hänestä poistuessa vartija kumartuu ja kuiskaa hänen korvaansa:

"You got a bullet in your head..."

"A bullet in your head..."

"A bullet in your FUCKING HEAD..."

TATU KIRJOITTI TÄMÄN TEKSTIN (EI NANNE)