Nainen! Mies! Onko parisuhteenne muuttunut tylsäksi? Tuntuuko siltä, että arjen rutiinit tukahduttavat ainutkertaisen lempenne loiskinnan? Älkää huolestuko, ette ole yksin huolienne kanssa. Sadat, ehkä jopa kymmenet parit ovat kokeneet saman ja hakeneet apua juuri meiltä! Teidänkin suhteenne tulee kokemaan todellisen metamorfoosin näiden oppien jälkeen.

1. Suhteen pysyvyys
Energia ei katoa, se vain muuttaa muotoaan turhaksi lämpöenergiaksi. Samoin käy rakkaudelle, tuolle parisuhteen petroolille. Alun räiskyvä tunteiden ilotulitus voi muuttua helposti pelkäksi säästöliekillä palavaksi talirauhaskynttiläksi. Tämän takia on tärkeää, että suhteessa on alusta asti jotain pysyvää. Suuret arvet ovat tällaisia.

2. Jännitys
Suhteessa pitää olla myös seikkailua ja jännitystä. Rehellinen, kainostelematon kauhu on yksi tapa tähän. Jahtaa siis pariasi veitsi kädessä melskaten sekavia. Myös tyhjällä kossupullolla, tuijottavalla katseella ja nyrkinhuitomisella saadaan aikaan mukavia ja ikimuistoisia jänniä hetkiä. Myöhemmin teille kyllä nauru maittaa!

3. Kokeilunhalu
Hyvään parisuhteeseen kuuluu myös seikkailuhenkisyys ja kokeilunhalu. Hyvä tapa vahvistaa parisuhdetta on muunmuassa harrastaa luolasukellusta tai vaeltamista ilman karttaa. Muista myös tukea pariasi ja kysyä tältä neuvoa. Mikäli kysyt toistuvasti neuvoa asiassa, johon hän ei osaa vastata, parannat yhteistä stressinsietokykyänne.

4. Jaetut kokemukset
Parisuhde ei ole pelkkää antamista ja ottamista. Jakakaa myös intiimit asiat. Esimerkiksi sukupuolitaudit. Muistakaa ottaa myös kipupisteet ja psyykkiset ongelmat esille ja retostelkaa niillä bussissa. Tarkkailkaa toistenne kipupisteitä, hakekaa tarvittaessa apua apteekista.

5. Kotona on mukavaa
Muistakaa myös hellitellä itseänne. Parisuhteiden mukavimmat ja ikimuistoisimmat hetket koetaan usein kotona. Tämän takia kotiväkivalta on väkivallasta paras. Älkää tyytykö vähempään kuin orgastiseen elämykseen! Sisustakaa kotinne tosi nätisti mutta miettikää myös, mikä on käytännöllistä. Suurta parisänkyä ei oikeasti tarvita, patjat riittävät oikein hyvin.

6. Lapset
Jossain vaiheessa lapset tulevat puheeksi. Ivatkaa yhdessä lapsia ja miettikää miten pahalta ne haisevat. Harrastakaa tämän jälkeen suojaamatonta seksiä. Seuraavat viikot ovat jännittäviä!

7. Eroaminen
Eroaminen on jokaisen parisuhteen vaikein osuus sillä siihenhän ne kaikki päättyvät. Älä järjestä turhaan draamaa, sillä muista, että luonnollinen poistuma kasvattaa sinua ihmisenä, naisena ja miehenä. Yhteinen lomamatka on erinomainen tapa hankkiutua eroon hankalasta partnerista. Mikäli poistuma suoritetaan humanististen tieteiden oppien mukaan, on muistettava välittävyys, hellyys, kohteliaisuus, hellyys, rakkaus, ystävyys ja ystävyys. Sopikaa pysyvänne ystävinä.

8. Seksielämä
Jatkuva lähetyssaarnaaja-asennossa tapahtuva suorituspakotteinen uurastaminen käy ajan myötä selälle. Sopikaa siis tarkat pelisäännöt ja säännölliset asennonvaihdokset. Tärkeää on tukea niskaa ja pitää huolta riittävästä nestetankkauksesta. Väliajat voi huutaa kellon säestyksellä. Muistakaa rasvata paikat huolellisesti hiertymien välttämiseksi ja huoltakaa itsenne säännöllisesti. Harjoittelu on tärkeää, mutta paljon on kiinni myös toisesta osapuolesta.

9. Vanhemmat
Ihmiset, jotka ovat vanhempia kuin te, ovat rumempia kuin te.

10. Ystävät ja sukulaiset
Ystävät ovat kaikkien parisuhteitten iloinen maustesuola.