Joo, eräs turistimies päätti että hän on käynyt kaikissa muissa maanosissa, Australiasta Amerikkaan, Aasiaan ja Eurooppaan, paitsi Afrikassa. Ja Antarktikalla. Mutta ennen kaikkea Afrikassa ei hän ollut käynyt. Joten hän päätti että nyt, nyt menen Afrikkaan, tuohon mokuttajien ja kulttuurinrikastajien kehtoon, koen sen afrikkalaisen elämyksen, ihmiskunnan alkukehdon, joo.

No hän menee lentokoneella Afrikkaan, ja heti kun astuu lentokoneesta ulos kuulee ne. Rummut. Tam tam tam tam tam. Rummut jossain kaukaisuudessa. Mies ihmettelee hetken mutta sitten ajattelee että no, Afrikka mikä Afrikka, ja lähtee lentokentältä hotelliin. Hotelliin hän menee taksilla jota ajaa pieni kurttuinen afrikkalaismies. Turisti kysyy silkkaa uteliaisuuttaan afrikkalaiselta jotta "Mitä nuo rummut ovat?" ja afrikkalainen vaan katsoo häntä ja sanoo "Kun rummut loppuu loppuu kaikki hyvä."

No turisti ihmettelee tätä hetkisen mutta pistää sen afrikkalaisten lapsenomaisen taikauskon piikkiin, kohauttaa hartioitaan ja kohta ollaankin jo hotellin luona. Lupsakasti ränsistyneeseen mutta silti aivan asuttavan näköiseen hotellirakennukseen menee turisti, kirjoittautuu sisään ja päättää että rankan matkan jälkeen on hyvä mennä heti maate. Mutta ah ja voi, rummut kuuluvat edelleen. Jostain. Kaukaa. Rummut. Eikä mies saa koko yönä unta rumpujen takia, pyörii vaan sängyssään. Aamulla mies menee hotellin tiskille ja kysyy portieerilta että "Mitä nuo rummut ovat?" ja portieri vain katsoo häntä ja sanoo "Kun rummut loppuu loppuu kaikki hyvä."

Turistia alkaa vähän hermostuttaa ja hän päättää mennä baariin. Koko ajan hän kuulee rummut. Tum tum tum, tum tum tum. Rummut, rummut syvyyksistä. Mies kumoaa baarissa pari tujakkaa viidakkopaukkua mutta jostain syystä rummut eivät katoa, ja mies tarttuu baarimikkoa kauluksista ja vaatii tältä "Mitä nuo rummut ovat?" mutta baarimikko vain katsoo häntä ja sanoo "Kun rummut loppuu loppuu kaikki hyvä."

Mies on pakokauhun vallassa. Hän säntäilee pitkin kaupunkia kauhun vallassa, sylki roiskuu, kuola valuu, mutta rummut ovat kaikkialla. Hän ei pääse pakoon. Lopulta poliisimies tulee aurinkolaseissaan korjaamaan tuon rauhanhäiritsijän pois. Turisti sortuu poliisin jalkoihin ja kysyy "Mitä nuo rummut ovat?" ja poliisi katsoo häntä ja sanoo "Kun rummut loppuu loppuu kaikki hyvä."

"Mitä tapahtuu kun rummut loppuvat? Kertokaa! Kertokaa!"

"Kun rummut loppuu loppuu Boredomsin keikka."