Hei!

Heräsin aamulla. Huoneessa oli kylmä, lämpömittarin lukemasta en saanut oikein tolkkua. Lunta oli maassa. Yritin laittaa patterin päälle mutta ilmeisesti se meni pienemmälle. Otin kaapista villasukat mutta löysin vain eripariset. Toivottavasti ovat eri jalkojen villasukat.

Miksi minulla on kaksi kraanaa? Toisesta tulee kuumaa vettä. Toisesta kylmää. Kuumassa kädet palavat, kylmässä niitä palelee. Siksi peseydyin taas keittiössä. Siitä saa sopivaa vettä! Huomasin, että jalassani on joku iso musta mötikkä. Huolestuin, sillä olin kuullut syövästä. Katsoin internetistä apua. Pitäisi kuulemma mennä lääkäriin! Nyt menen, palaan pian! ->

* * *

Lääkärin mukaan jalassani ei ole syöpää, vaan kumisaapas. Se on mamman kumisaapas, hyvä kumisaapas on se. Otin toisenkin kumisaappaan ja menin ulkoilemaan. Ulkona ymmärsin, etten tiennyt, mitä tein ulkona, joten kävelin kauppaan. Kaupassa oli aivan liian monta maitoa erivärisissä purkeissa. Huolestuin ja ostin sen sijaan Koskenlaskija-juustoa.

Lemmikkieläinosastolla näin paljon tölkkejä ja pusseja. Niissä oli kaikissa koirien kuvia. Soitin heti poliisille! Poliisi tuli ja kertoi, että pusseissa ei ollutkaan koiria, vaan koirien ruokaa. Sittenhän lemmikkieläinosastolla ei myytykään koiria. Eikös koira ole lemmikkieläin?
Kassalla annoin myyjälle rahaa, mutta minulla oli kuulemma liian vähän. Mielestäni 10 euroa on kuitenkin paljon! Myyjä kysyi, oliko minulla pankkikorttia ja näytti lompakostani, että minulla oli sellainen. Hän sitten käytti sitä ja näin pääsin pois. En antanut yhtään rahaa, eli säästin paljon! Tästä lähtien ostan kaiken pankkikortillani!

Illalla laitoin television päälle. Sieltä tuli vain sitä värikästä ruutua. Katselin värikästä ruutua aikani, sitten laitoin television pois. Mielestäni televisiosta tulee juuri sopivan rauhallista ohjelmaa. Ihmeen paljon kyllä näyttävät värikästä ruutua. Se taitaa olla suosittu ohjelma.

Nukkumaanmennessäni etsin taas pussilakanat ja katselin niitä. Olen päätellyt, että pussilakanoissa nukutaan sisällä, kuten makuupusseissa. Hyvää yötä rakkaat lukijat! Huomiseen taas!