Alkusanat (Insecta)

Maria nousi sängystään ja venyttelihe. Aurinko paistoi jo kirkkaasti. Juhannuspäivä. Maria katsahti peiliin ja ymmärsi sen: tänään hän oli sukukypsä. Hänen rintansa olivat muodokkaat, pakarat kiinteät ja kauniit, jalkojen välissä musta karvainen kolmio. Hän oli myös alasti. Hän suorastaan tunsi ihollaan, miten feromonit alkoivat erittyä.

Ensimmäinen mies oli paikalla jo parin minuutin päästä. Hän koputteli ikkunoihin ja huuteli omituisia. Tuo mies oli suunnannut jostain kaukaa, synkkien korpien kätköistä, haistettuuan Marian tuoksun. Toinen mies saapui parin minuutin kuluttua. Sitten kolmas. Neljäs. Mariaa nauratti hänen nähdessään miesten laajentuneet sieraimet ja sojottavat siittimet ikkunan takana. Viides, kuudes. Yhdestoista. Miehet hakkasivat pienen mökin seiniä ja ulvoivat. Maria kosketteli hetkisen itseään ja astui sitten ovelle. Kohta hänen kanssaan pariteltaisiin, ja vahvin söisi heikoimman. Häntä pantaisiin ihan sikana. Kesäaamun erotiikkaa.

Osa 1: Mammalia

"Simba! EEEEEI", karjaisi Nala. Simba isku Villeä, Nalan nuorinta poikaa, kirveellä jalkaan. Ville kaatui ja oksensi kipushokin kourissa. Simba iski Villeä uudestaan ja nykäisi kirveen irti Villen lapaluusta. Hän astui kätkyen ääreen, jossa Liisa-vauva odotti. Nala ei halunnut katsoa, kun Simba murskasi lapsosen kallon kirveen hamaralla.

"Hae ruokaa", sanoi Simba samealla äänellä ja avasi television. Nala lähti kauppaan. Mitäpä muutakaan hän olisi tehnyt.

Nala palasi kaupasta ja laittoi ruoan pöytään. Simba nousi sohvalta, paiskasi Nalan seinää vasten ja söi kaiken itse. Nala katseli häntä. Sitten Simba riisutui. Hänen kullissaan oli taaksepäin sojottavia väkäsiä. Simba tarttui Nalaan. Nala kiemurteli ja huusi, Simba löi häntä suulle. Nalan vaatteet tippuivat lattialle ja Simban työntyessä häneen hän tunsi viiltävää kipua; tähdet tanssivat hänen silmissään. Ultra Bra soi radiossa.

                    * * *

Sippe heräsi. Seinät hohkasivat kylmyyttä, ja hänen vaatteilleen oli kondensoitunut pieniä vesipisaroita. Hänen ympärillään muut, sadat ja tuhannet, ihmiset nukkuivat. Lude ryömi hitaasti jossain hänen vaatteittensa alla.

Sippe tuijotti eestaas. Hänen ajantajunsa ei toiminut. Huoneessa oli hiirenhiljaista, vain välillä joku nukkuva tuhahti hitaasti. Sippe katsoi viereensä. Nita oli siinä. Sippe tuijotti Nitaa.

Sippe tarttui varovaisesti Nitan vaatteisiin ja poisti ne. Hän työntyi Nitaan ja puri tätä korvasta niin, että veri lensi. Nita liikehti hitaasti. Se kiihotti Sippeä, ja hän alkoi sirkuttaa kovalla äänellä rakastellessaan Nitaa siinä hiljaisessa huoneessa, muiden keskellä.


    Välipuhe: Amphibia

Kaarlo seisoi Katariinan edessä ja pullisti lihaksiaan. Testosteroni. Androgeeni. Hiki ja alkuvirtsa. Hän löyhkäsi mieheltä joka oli voimainsa tunnossa. Käsillään hän heilutteli kohti Katariinaa. Katariina seisoi kuin pölkky, toljottaen typeränä Kaarlon maskuliinista esityistä. Hänen rintansa kohoilivat.

Kaarlo näki Katariinan olevan valmis. Salamannopeasti hän tarttui kyrpäänsä ja runkkasi. Sperma lensi maahan. Kaarlo otti askeleen taaksepäin. Katariina seurasi ja otti askeleen eteenpäin. Kaarlo painoi hänet maahan ja levitti Katariinan jalat juuri sillä kohdalla maata, johon siemen oli Onanin synnin lailla laskettu. Katariina kiemurteli vähän, nousi ja kääntyi ja tarpoi suoraan pajukkoon kuin hirvi. Kaarlo lähti etsimään seuraavaa naista, jossain täällä varmasti olisi joku.


Osa mikälie: Insecta, jatkuu

1: Kun he olivat ensimmäistä kertaa sängyssä, huomasi Iris, ettei hänellä ollut mitään ulkoisia sukupuolielimiä. Jakobia tämä ei haitannut. Hän työnsi siittimensä Iriksen alaonttolaskimoon ja ejakuloi sinne. He saivat paljon lapsia.

2: "Jumalauta, nainen, ootko sä taas ollu vieraissa", mölähti Jussi. Hän pumppasi siittimellään spermat pois Auran vaginasta. "Onneksi mulla on tää mun oma pikku pumppu", puuskahti hän. "Ja nyt mä tuun!"