"Voi ei!", huudahti Sokeri-Susanna. "Meidän pitää uida tuon järven ylitse!"
Auto-Annina katsoi vettä ja kuuli takaansa natsipataljoonien sotakoirien haukkumisen. "Ei, Sokeri-Susanna, me emme voi! Katso: Vesi on rikkihappoa!"
Voi ei! "Totta!", myönsi Sokeri-Susanna. "Lisäksi se kiehuu."
"Kamalaa! Katso metsää takanamme! Se on ilmiliekeissä!"
Tytöt katsoivat kauhuissaan takanaan palavaa metsää, jossa heitä etsivät natsit lähestyivät. Apu tuli huonosti ja odottamattomalta suunnalta, kun falangisti-kommunistien pommikoneet alkoivat pommittaa järven rantaa.
"Voi ei! Pommeja, me räjähdämme verisiksi riekaleiksi", voivotteli Auto-Annina. Natsit lähestyivät. Mitä tehdä!

"Tuolla!" Sokeri-Susannan kotkansilmät havaitsivat heidän vieressään vuorenrinteen. He lähtivät kiipeämään vuorta ylöspäin, mutta matka katkesi, kun jostain lennähti kyhmyjoutsen joka työnsi päänsä Sokeri-Susannan suuhun.
"Voi apua! Tuolla kyhmyjoutsenellahan on lintuinfluenssa, aloitti Auto-Annina, mutta hänet keskeytti vesikauhuinen kettu, joka raateli kyhmyjoutsenen ja alkoi lähestyä neitokaisia.
"Tilanne on paha, Sokeri-Susanna", kuiskasi Auto-Annina. Samassa vuorenrinne heidän allaan alkoi liikkua.
"Maanvierimätilanne", huudahtivat he, ja samalla maa heidän ympärillään aukeni ja vuoren rinteestä alkoi pursua kuumaa magmaa. Tytöt kelluivat laavan keskellä kivellä.
"Tämä lauttahan sulaa!", voivotteli Sokeri-Susanna.
"Lisäksi se vierii suoraan kohti Maailman Syvintä Rotkoa jonka pohjalla virtaa Jääkylmä Joki!", huomautti Auto-Annina.
"Täällä ylhäällä!", kuului huuto. Heidän yläpuoleellaan leijui helikopteri josta heitettiin alas köysi. Tapeltuaan hetken Sokeri-Susanna tarttui köyteen.
"Köysi on hapertunut! Se katkeaa!", kauhistui Auto-Annina.
"Eikä siinä kaikki! Katso helikopteriin! Siellä lentää superrosvo, Maisteri Himonussija! Hän kaappaa meidät!", kirkui Sokeri-Susanna.

Samassa jostain läsähti kuolonsäde joka räjäytti helikopterin. Sen palava ranka alkoi hitaasti tippua tyttöjä kohti. Ennenkuin se osui heihin, jostain lensi pieni lentävä lautanen, joka kaappasi heidät ja lensi ulkoavaruuteen.
"Voi kauhistus! Alienit kaappasivat meidät!"
Sokeri-Susanna katsoi ulos ikkunasta. "Katso! Meitä jahtaa suurempi ufo! Ja se ampuu ufoamme isoilla lasersäteillä!"

JATKUU!