Jesse syntyi uudestaan Suomessa eräänä jouluyönä tässä ihan jonkin aikaa sitten, tai vähän ajan päästä, miten lie. Äidilleen ei kokemus ollut helppo. Huutonsa "Hei mut oikeesti mä en vaan yksinkertaisesti VOI olla raskaana, mähän oon vielä neitsyt" oli sairaalassa suhtauduttu huvittuneesti sillä niinpä niin, 23-vuotias neitsyt. "Mari, sä nyt vaan oot siunatussa tilassa", sanoi lääkäri, "ja homma on sillä selkee. Onnittelut tulevasta perheenlisäyksestä mikäli et keskenmenoa saa ja nyt painu helvettiin täältä." Niin Maria oli mennyt kotiinsa.

No, lapsi mätkähti maailmaan Kätilöopistolla ja Maria oli myrtynyt. Mutta samana yönä hän sai tekstarin Jumalalta, jossa Jumala ilmoitti, notta "RAKAS MARIA LAPSESI ON MINUN POIKANI". Maria oli hitusen hämmentynyt mutta otti roolinsa vastaan lammasmaisen alistuneesti.

No poika kasvoi ja osasi pienenä kaikenlaista. Koulussa hän ei pärjännyt koska suhtautui siihen vittuuntuneen ylimielisesti. Yläasteiässä hän oli vähän aikaa kaikkien kaveri koska osasi muuttaa veden viiniksi. Jesse kuitenkin moralisoi koko ajan ja se oli ikävää joten sitten Jessellä ei ollut muita kavereita kuin nörtit. Jesse tiesi, että nuo alistetut oliot tulisivat vielä joku päivä hallitsemaan maailmaa, ja niin hän kertoi nörteille vähän mitä sylki suuhun toi.

Jesse kasvoi isommaksi ja päätti kapinoida urautuneita normeja vastaan - hän osti puvun ja kampasi hiuksensa. Äidilleen tämä oli shokki. Jeesus päätti etsiä itseään ja matkusti Ilomantsiin, jossa hän taivalsi hakkuuaukeilla melkein 15 päivää kunnes tajusi ettei touhussa ollut mitään järkeä.

Jeesuksesta tuli sittemmin melko kuuluisa hahmo. Hänellä oli oma seuraajakuntansa ja hän piti blogia. Kuitenkin Jussi, tuo kirottu paska!, oli kyllästynyt Jeesuksen juttuihin ja ilmoitti että hän oli terroristi. Ketään ei kiinnostanut.

Yhtenä yönä Jessen isi puhui Jesselle ja käski tämän mennä Senaatintorille saarnaamaan. Jesse totteli ja hänet yritettiin viedä putkaan, mutta käyttäen Jumalallisia Voimiaan hän näytti olevansa todellinen Jumalan poika.

Väkijoukko hiljeni kun Jeesus leijui taivaalla ja ampui silmistään lasersäteitä. Se oli toinen tuleminen.
"Hei se on Jeesus!", karjaisi joku. "Mageeta!"
"Jeesus on palannut! Hallelujah!"
"Ristiinnaulitaan se!"
Niin väkijoukko kaappasi Jeesuksen ja vanhojen hyvien aikojen muistoksi ristiinnaulitsi tämän ja niin sen pituinen se.