Kello 7:15. Herään. Ajattelen josko saisin tänään pillua. Pesen hampaat ja pohdin, voisiko pillun pestä hammasharjalla

Kello 7:25: Luen Helsingin Sanomia. Terveydessä ja vapaa-ajassa puhutaan naisten ulkoiluvaatteista. Naisilla on pillu. Pohdiskelen pillun syvintä olemusta.

Kello 8:12. Myöhästyn bussista. Pysäkillä on nainen. Mietin, miltä hänen pillunsa mahtaa tuoksua. Sitten muistan etten koskaan ole saanut pillua joten en tiedä edes varmasti miltä se tuoksuu.

Kello 8:24. Katselen bussin ikkunasta naisia ja ajattelen pillua

Kello 9:12. Pomoni karjuu minulle jotain epäselvää. Hän on nainen. Hänelläkin on pillu, vaikka sitä olisi vaikea uskoa. Mietin, että työpaikalta voisi saada pillua. Mutta keneltä? En keksi ketään jolta voisi saada.

Kello 9:57. Vaikea asiakas soittaa minulle ja valittaa pitkällisesti. Hänkin on nainen. En kuuntele tipan tippaa mitä hänellä on sanottavaa, mutta mietin jos hän valittaisi noin antaessaan pillua. Hänellä on varmaan rutikuiva ja rustoontunut pillu. Haluaisin sitä silti.

Kello 10:05. Asiakas lopettaa ja voin ajatella rauhassa pillua. En huomaa kun puhelin soi ennenkuin usean hälytyksen päästä. En vastaa. Ajattelen pillua.

Kello 10:47. Lounas lähestyy. Haluaisin lounaaksi pillua. Tuskin saan.

Kello 11:23. Söin nopeasti koska halusin kävellä ulkona kevätpäivässä ja ajatella pillua. Ruokaillessani en ehtinyt juurikaan ajattelemaan ja nyt on ongelmia.

Kello 12:34. Ulkona oli virkistävää. Palasin kuin uutena miehenä. Asetuin työpöydän ääreen ja samantien pillu palasi mieleeni. Pitäisiköhän mennä Tallinnaan huoriin?

Kello 13:13. Epäonnen hetki. En mene Tallinnaan testaamaan pillua, sen sijaan lähden illalla yökerhoon. Sieltä kuulemma saa pillua.

Kello 14:23. Huono idea lähteä yökerhoon. Menen silti. Pohdin kaikkia pilluja jotka litisevät yökerhossa. Tunnen erektioni jämäköityvän.

Kello 14:26. Masturboin. Ajattelen pillua.

Kello 15:01. Menen tupakalle. Kun sytytän tupakan, muistan, että jossain sanottiin että tupakoijat saavat enemmän pillua kuin normaalit ihmiset. Minä en ole koskaan saanut.

Kello 15:53. Lähden töistä etuajassa. Kävellessäni pois vastaani lentää lokki. Mieleeni tulee pillu. Lokeilla ei ole pillua.

Kello 16:39. Olen kotona. Rojahdan sohvalle. Haluaisin nähdä taas pillu-unia, mutta en voi koska olen väsynyt.

Kello 17:43. Herään hikisenä ja huutavana. Näin unta ostoskeskuksesta. Yritän ajatella pillua mutta ajatukseni ovat sekavat joten menen kauppaan.

Kello 18:03. Miksei kaupasta saa valmista pillua niin pääsisin koittamaan?

Kello 19:34. Syön ruokaa. Söisin mieluummin pillua mutta kun ei ole.

Kello 21:50. Juon punaviiniä. Punaviini on klassinen tapa saada pillua. Täällä ei ole ketään jolta saisi

Kello 22:12. Jonotan yökerhoon. Pillua!

Kello 23:25. Niin monta pillua!

Kello 00:51. Juttelin jonkun tytön kanssa mutta ei se antanut pillua kun kysyin

Kello 01:23. olen vessassa ja missä on se pillu

Kello 02:01. nyt mä isken, pillua!

Kello 03:15. Pääsen ulos Marian päivystyksestä. Siellä ollut täti ei antanut pillua mutta katsoi rumasti kun kysyin

Kello 04:20. Olen taksissa ja kysyn kuskilta mistä voisi saada vähän pillua. Hän nauraa. Miksi hän nauraa. Kyllä mä tiedän etten saa pillua keltään voisi edes auttaa. Olen epäonnistunut ihmisenä.

Kello 04:53. Halaan kotona vessanpönttöä ja mietin, ettei pillulla ole ihan näin vaikeaa.

tarina: Nanne