No se on täällä taas Martti ihan tavallinen kadummies taas. Pittää sitä välillä minunkin kirjottaa kun ei nää nuoret julpit mistään mitään tiedä tuskin ksokaan pikkuherrat tuleekaan tietämään sitä mitä on olla insinööri tässä Sosialistien suomessa missä vaan laki jyllää ja monikulttuuri on kadulla ja taistolaisten syövytys on havaittavissa lehdistössä ja perhelakituomioistuimissa. Mutta tällä kertaa en halua puhua näistä vaan haluan puhua asiasta mikä on minulle myös sydämen asia nimittän musiikista.

Minä oon näitä vanhan liiton Hevi ihmisiä elikkä minulle musiikista käy parhaiten seiskyt- ja kasikytluvun vanha peräänantamaton HEVI. Ei sillon tarvittu mitään meikkejä niinku näillä nykyajan rokki pojilla tiedä mitä ne on naisia vai miehiä mutta kasikytluvulla naiset oli naisia ja miehet miehiä ja ROKKI SOI! Sillon oli vielä KISS ja WASP ja muita perään antamattomia bändejä ja Judas Priest oli myös perään antamaton yhtye enkä minä kuuntele mitään huhu puheita kyseisestä orkesterista vaan sen sijaan Kuuntelen klassikkolevyä British Steel!

Mutta nämäkään eivät vedä vertoja suurelle ja kunnianarvoisalle Maidenille koska Maidenin keikalle menin vuonna kasikyt kuus ihan ulkomaille Nato maihin! Maiden on aina ollu mulle se ykkösjuttu ei sitä korvaa mitkään näitten puppeli miesten bändit mitä heittiä nykysin onkaan. Just eilen katoin vähän MTV'tä siis sitä jenkkien MTV'tä en kolmosta ja ei saatana mitä menoa tuntuu siltä että jos nykysin valkosen rodun mies telkkariin päästetään niin sen on pakostakin oltava homo ei minulla homoja vastaan mitään oo mutta en minäkään tuu niiden kotiin naimaan ja ulvomaan niin voisivat vähän säällisyyttä osottaa!

Kyllä nykysin tärkeempää tuntuu olevan hienot efektit ja meikit eikä siinä mitään koska olihan sitä hyvät showta kasikytluvullakin mutta sillon oli musassa sitä MUNAA mitä minä niin kovasti kaipaan! Kyllä siinä kun kasikyt kuus Maidenia kattomassa oli niin muisti itekin olevansa mies ja sillon päätin että pidän itteni miähenä ja se päätös on pitänyt! Ja ihan eri asia on nämä nyky aikaset bläk death orkesterit näitä en ymmärrä laisinkaan miksi pitää koko ajan olla niin surullinen ja sellasta örinää ei kestä kukaan! Ihan niinku olisivat juoneet pari pulloa viskiä ennen keikkaa ja nyt oksentaisivat en minäkään juonut viskiä kun puoli pulloa sillon kasikyt kuus ja oksensin silti! On tämä nykynuoriso heikkoa kun päästettiin taistolaiset koulutusjärjestelmää tuhoamaan.

Niin että loppukaneettina tahtoisin todeta että kunhan saadaan vähän mieheyttä musiikkiin taas mukaan niin kyllä tulee paljon parempi mieli voisin minäkin uuden levyn ostaa mutta nykysin kun on kaikkia elatusmaksuja ja verot vie rehellisen yrittäjän tulot niin ei pysty. Mutta silti kyllä välillä kuuntelen levyjä ja mietin että jospa sittenkin taas keräis Penan ja Maken kokoon ja pistettäs taas pystyyn meidän bändi jonka nimeksi on edelleen tulossa joko Talvisota tai sitten Rambo.

- KADUMMIES PERKELE!